آمار

تعداد نشریات25
تعداد شماره‌ها497
تعداد مقالات3,857
تعداد مشاهده مقاله5,743,638
تعداد دریافت فایل اصل مقاله2,733,086
اخوان خداشهری, عباس, شفائی املشی, سید ضیاءالدین. (1402). چگونه توانستم با استفاده از ساخت پادکست دانش‌آموزم را به ارسال تکالیف صوتی علاقه‌مند کنم؟ (اقدام پژوهی در شبکه آموزشی شاد). نظریه و عمل در تربیت معلمان, 8(1), 33-50.
عباس اخوان خداشهری; سید ضیاءالدین شفائی املشی. "چگونه توانستم با استفاده از ساخت پادکست دانش‌آموزم را به ارسال تکالیف صوتی علاقه‌مند کنم؟ (اقدام پژوهی در شبکه آموزشی شاد)". نظریه و عمل در تربیت معلمان, 8, 1, 1402, 33-50.
اخوان خداشهری, عباس, شفائی املشی, سید ضیاءالدین. (1402). 'چگونه توانستم با استفاده از ساخت پادکست دانش‌آموزم را به ارسال تکالیف صوتی علاقه‌مند کنم؟ (اقدام پژوهی در شبکه آموزشی شاد)', نظریه و عمل در تربیت معلمان, 8(1), pp. 33-50.
اخوان خداشهری, عباس, شفائی املشی, سید ضیاءالدین. چگونه توانستم با استفاده از ساخت پادکست دانش‌آموزم را به ارسال تکالیف صوتی علاقه‌مند کنم؟ (اقدام پژوهی در شبکه آموزشی شاد). نظریه و عمل در تربیت معلمان, 1402; 8(1): 33-50.


سامانه مدیریت نشریات علمی. طراحی و پیاده سازی از سیناوب